Olemme mukana Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma 2024 22.-23.5.2024 Rovaniemi

Valtakunnallisessa turvallisuustapahtumassa järjestetään vuosittain messut, joissa alueelliset, paikalliset ja valtakunnalliset turvallisuustoimijat esittelevät sisäisen turvallisuuden tuotteita, hyviä käytäntöjä, organisaatioita ja niiden toimintaa sekä tutkimus- ja muita projekteja tai hankkeita. Olemme mukana tapahtumassa. Tervetuloa juttelemaan kanssamme tarjoamistamme turvallisuusratkaisuista. Olemme messupaikalla numero 16. Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma 2024 järjestetään 22.-23.5.2024 Rovaniemellä. Tapahtumapaikkana on Lapin yliopisto.

Turvallisuutta alueellisella yhteistyöllä

Tulevaisuuden turvallisuustilanne vaikuttaa epävarmalta. Naapurimaamme käy hyökkäyssotaa Euroopassa. Ilmasto muuttuu – ehkä nopeammin kuin olemme osanneet ennakoida – ja sään ääri-ilmiöt yleistyvät. Suurvaltojen välinen kilpailu kasvaa ja kiristyy. Samaan aikaan kotimaan taloustilanne on haastava, sekä hetkellisesti että pitkäkestoisesti. Osa nuoristamme voi pahoin tavalla, joka näkyy muun muassa väkivaltana.

Kuitenkin arkea eletään ja koetaan paikallisissa ja alueellisissa yhteisöissä. Maailma on pienentynyt ja isotkaan asiat eivät ole kaukana. Myös niille voi ja täytyy tehdä jotain paikallisesti ja alueellisesti. Voiko olla niin, että uusista haasteista löytyy myös uusia voimavaroja? Miten hyödynnämme alue- ja paikallistason osaamista, verkostoja ja voimavaroja taklatessamme aikamme isoja turvallisuushaasteita?

Tule kuulemaan ja osallistu keskusteluun!

Tilaisuus on maksuton.

Lue lisää

Muita uutisia