Turvallinen kumppani

Minesec on suomalainen turvallisuusalan korkean teknologian laitteiden kehittäjä, integraattori ja palveluntoimittaja. Yhdistämällä teknologian ihmisen turvaksi Minesec rakentaa ihmisläheisiä ratkaisuja vaativan turvallisuustason toimintaympäristöihin. Yhteistyökumppanimme ovat alan parhaita asiantuntijoita. Minesec on Suomen ainoa turvallisuusintegraatioiden palveluntoimittaja

Minesec on sertifioitu

Luotettavat turvallisuusalan toimijat tunnistaa siitä, että niillä on sertifioitu laatujärjestelmä ja TU-turvaurakoitsijasertifikaatti. Meillä on Poliisin myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa LUPA NRO: TU/2018/21778. Finanssialan hyväksymä rikosilmoitin suunnittelu ja asennusliike N:o RIL 19039

Patentit

Minesecin käyttämistä integrointijärjestelmistä on patentoitu yli 15 innovaatiota niin Suomessa kuin ulkomailla. Turvallisuusteknologian kehittäjänä vain tutkitut järjestelmät ovat luotettavia.

Arvot

Arvojamme ovat luottamus ja yhteistyö. Luottamus on turvallisuutta. Luottamus mitataan teoissa – pienissä ja suurissa. Yhteistyössä on meidän menestys. Se on keskinäistä kunnioitus työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteystyökumppaneiden kesken. Suoralla ja välittömällä tekemisellä on pärjätty. Meillä ollaan ihmisen kokoisia.

Minesec osa Seniortekiä

Minesec on osa vuonna 2005 perustettua Seniortekiä,hoiva — hoiva-alan ja kotitalouksien turvallisuuden edelläkävijää.

TUTUSTU SENIORTEKIIN

Yhteistyössä

Yhteistyökumppanimme ovat alan parhaita asiantuntijoita ja järjestelmätoimittajia. Minesec toimii koko Suomessa turvallisuusjärjestelmien integraattorina ja palvelun toimittajana.

Ajan tasalla

Viimeisimmän tiedon turvallisuuden ja riskienhallinnan aloilta löydät kätevästi Ajan tasalla -palstalta. Seuraa ja keskustele. Pysytään ajan tasalla!

Kokonaisvaltainen riskienhallinta

Meillä on kaikenlaisiin toimintaympäristöihin tiukat turvallisuusvaatimukset täyttävät monikanavaiset ratkaisut.

Tutustu ratkaisuihin